mitől "jópasi" egy férfi?

Női vélemények :) A kedvenc válaszaim:

"Nem tudok mit kezdeni azokkal a férfiakkal, akik csaj-nak hívnak. Eleve tiszteletlenségnek tartom.Vagy konzervatív és beszűkült hülye liba vagyok...? Na tessék, most meg lelibázom magam. Persze, mert van egy liba énem is, meg van egy csaj énem is, nem vitás, de majd ha párkapcsolatban élünk, akkor engedje meg magának a férfi, hogy azt mondja, hogy hééé babám, előjött a csajos éned? Szóval nem tudok ezekkel a férfiakkal mit kezdeni, bár ők nem is férfiak, ők a pasik. És ha egy férfi pasiként beszél magáról, már akkor is érzem, hogy ebből sem lesz nagyharang meg mindenféle giccses álomjelenet, mint egy tipikus amcsi romantikus filmben. Igaz nem is akarok olyan jeleneteket, azok közhelyesek. Hol tartottam? Ja igen, hogy nem vagyok képes értelmezni a pasikat. Főleg ha fehér sportcipőt, titokzoknit és háromnegyedes nadrágot hordanak. Őket még akkor sem ha úgy indítanak, hogy Kézcsókom hölgyem! Nem, képtelen feldolgozni a vizuális élményeimért felelős szervrendszerem ezt a jelenséget. De ezzel nincsen semmi baj, hiszen van, akinek ez jön be. De akkor is...lehetne kevesebb a táncoló fehér sportcipőkből...az igazi férfi olyan, akit én igazinak tartok. Van aki a vasalt hajú, bronzáriumos metroszexuális hímeket tartja annak. Ezzel sincsen semmi baj, de a francba, hogy ezek is olyan sokan vannak :D "

" A férfi ott kezdődik, hogy nem gyúrással szerzi az izomzatát, hanem a kétkezi melótól. Mert szeressen kétkezi melót végezni. Amikor hazamegy, akkor ne a gép elé üljön kikapcsolódni, hanem készítsen valami ...izét...tudod ilyen fából készült dolgokat, vagy vasból, vagy mit tudom én miket szoktak csinálni, elvégre nő vagyok. Szerintem attól "jópasi" egy férfi, hogy kihozza belőlem az összes létező nőt. Vagy legalábbis hagyja, hogy kiéljem magam mellette, vagyis vele, na érted :D "

" A "jópasi" falhoz nyom mint egy megkergült bika ha kell :D most mondjak közhelyeket, hogy van humora, intelligens, nem böfög a képembe meg ilyenek? Mondjuk nekem már attól "jópasi" egy férfi, ha az ötödik mondata után nem jut el a szexig. Miért gondolják, hogy egy szexuális töltetű beszólás humoros? Oké, tudjuk, hogy elég erősen dolgozik a gatyájukban a kis lézerkard, de mi a lófarokért kell már az elején a tudomásomra hozni, hogy egy potenciális LUK vagyok neki? Legalább az elején menjen már a felszínes csillámporos duma, úgyis tudjuk, hogy az hamar elmúlik. Nincsenek is "jópasik". Legalábbis én egyet sem ismerek. "

"húúú vazze milyen hülye kérdés ez? Jópasi? Melósruhában tudom elképzelni, nem ilyen flancos armani ingben. De persze legyen neki az is. Szerintem árad belőle valami állati vadság, de ne úgy értsd, hogy elmebeteg pszichopata. Csak olyan, hogy érzed, hogy na ez mellett nem tehetek meg mindent, mert akkor kijön belőle az állat. Amit persze szeretünk, de ha kijön belőle, akkor rendszerint le is lép. Egyik barátnőmmel megbeszéltük, hogy valahol minden nő álma, hogy egyszer a pasija fejéhez vághassa, hogy "velem apám nem beszélt így" Hülyék vagyunk ám mi nők. Szeretjük a rosszfiúkat, de persze ha megcsal akkor egy rohadt köcsög."

"Mitől "jópasi"? Egyszerre van meg benne Mr.Darcy, Jim Morrison, Yves Montand meg persze Johnny Deep. Persze nem külsőségekben, mert elég hülyén nézne ki :D Bár azt sem tudom milyenek ezek a fazonok igazából, de el tudom képzelni ezt a turmixot :D"

"Kinek mi a "jópasi"...van akinek Justin Bieber, van akinek meg Chuck Norris."