Isten éltesse a kurvákat!

Ezer éve nem jártam itt...na, oké, csak egy, de gondolom, hogy ezen idő alatt pótolhatatlan űrt hagytam magam után...És humorom is van!

Ezzel a szösszenettel szeretném újraéleszteni a blogot. Hangsúlyozom: ismét csak véleményt közlök. Az, hogy mennyire egyezik a világnézetem a gondolatokkal, az már maradjon az én titkom. Meg amúgy is, kit érdekel, nem?

Fogyasszátok jó étvággyal!

"Esküszöm klónoztatni fogom a kurvákat! Na, nem azokat, akik zsákbamacskaként kurvák, és akkor derül ki róluk, hogy azok, amikor már bennük vagyunk, de még mindig nem érezzük olyan kráterbe kerültünk. Nem. Azokról beszélek, akiknek abszolút nem jelent gondot egy jól irányzott szopás, dugás, anál, orál stb. és mindezt teszik azért, mert ezáltal előnyösebb pozícióba kerülnek.  Tiszta üzlet ez kérem szépen. Szétteszi, beteszed, megteszed, elveszi. A szerződő felek értik egymást, ritkán is születik ezekből a kapcsolatokból vita. Remélhetőleg gyermek is.

Megfigyeltem, hogy ezeket a lányokat szeretik nagyon leszólni, megbélyegezni, magyarul lekurvázni. (Az egyszerűség kedvéért én is kurváknak hívom őket).

De miért baj, ha egy hetyke menyecske mélytorkozik egy céges autóért? Ja, mert hogy a Klárika a fénymásolóból nem, pedig sokkal rátermettebb és az ő segge alatt jobban mutatna a vadiúj fekete Audi. Értem, és jogos Klárika felháborodása! Megjegyzem Klárika előtt is ott a lehetőség, persze azt senki nem akarja, hogy Klárika lecumizza, mert Klárikának nincsen szép hosszú szőke haja, meg nyakáig érő combja, csak műfogsora és négy diplomája.

Most hagyjuk Klárikát és azt, hogy milyen egy szexorientált világban élünk. Térjünk vissza ahhoz a nyitó gondolatomhoz, hogy szeretném klónoztatni a kurvákat. Igen, mert őket legalább értem! Értem, hogy ha azt mondja "nem", akkor az nem! És ha azt mondja "igen", akkor az nem "talán" vagy "nem". Persze tudom, hogy a nőnek kell a játszmázás, az, hogy előadja a megszerezhetetlent és ez így ilyen formában rendben is van. A gondom ott kezdődik, amikor az illető hölgy a nagy játszmázás során elfelejti, hogy akkor ő most egy baromi kemény szingli Carrie Bradshaw mutáció vagy Csipkerózsika még mélyaltatás előtt, amikor annyi dolga volt, hogy várja a hencegŐt.

És akkor ott van a szerencsétlen férfi, aki a teremtés során valahogy kimaradt ebből a játszmázó-szereposztásból és néz bespeedezett pupillákkal, hogy "most megint mit basztam el?". Pedig semmit. Még. Később egy csomó mindent elbasz úgyis. Például elfelejti, hogy a lány macskájának a zongoratanárnőjének mikor van peteérése és a jeles napon nem köszönti fel.

A lényeg, hogy már akkor hibázunk, amikor még a küszöb előtt állunk. Mert túl sok a játszma, túl sok a maszk, nem lehet látni az igazi arcot mögötte. Persze tudom, hogy ez egyfajta védekezési mechanizmus is, de lányok, merjetek már egy kicsit kurvák lenni! Ami nem egyenlő azzal, hogy Ms. Meghát-ként mutatkoztok be, hanem mondjuk legyetek kicsit egyszerűbbek. Legalább az elején...higgyétek el, hogy már ott elveszítjük a fonalat, amikor elkezdtek a barátnőitekről mesélni.

Elméletileg erősek vagytok, öntudatosak, önbizalmatok a helyén stb. Akkor minek kell ilyen játszmaorgiát rendezni? Lehet húzni a férfi agyát, sőt kötelező, hiszen arra ugrunk, azt szeressük- szépen magyarul. Belénk van kódolva, hogy vadásszunk. De ha körülnézek a vadászmezőn sokszor megijedek a negatív értelemben többszörösen skizofrén nők láttán. Nem kell ennyire túlbonyolítani magatokat.

Szóval éljetek a "kevesebb néha több" elvével és merjetek kurvák lenni. Abban az értelemben persze, hogy, azt mondjátok, amit akartok. Ne pedig azt, amit, a női magazinokban olvastok, vagy, amit a szomszéd Julcsi néni tanácsol!"

Egy "abszolút szeretnék inkognitóban maradni" férfi